Aké náušnice sa hodia k Vašej tvári?

Šperky môžu dotvoriť Vašu krásu, ale pri zlom výbere môžu samozrejme i uškodiť. Prinášame Vám pár rád, ktoré by Vám mohli pomôcť zorientovať sa pri ich výbere.
 
 
Hranatá tvár
 
 
Ak máte hranatú tvár, doporučujeme náušnice, ktoré zjemnia jej ostré, geometrické kontúry. Vhodné sú náušnice v tvare predĺženej slzy alebo iných oválnych tvarov. Visiace náušnice ju opticky predĺžia, urobia ju jemnejšou. K hranatej tvári sa hodia i malé náušnice guľatých tvarov. Vyhýbajte sa však geometrickým tvarom ako sú štvorce, obdĺžniky alebo trojuholníky.
 
 
Oválna tvár
 
 
Vo všeobecnosti platí, že oválnu tvár môžete skrášliť akýmkoľvek tvarom náušníc. Neurobíte chybu, ak zvolíte náušnice špirálového i oválneho tvaru, alebo náušnice vo forme slzičiek. Môžete si dovoliť i visiace náušnice geometrických či oválnych tvarov, ale nemali by ste kombinovať malú tvár s náušnicami väčších rozmerov a pokiaľ si nechcete svoju tvár ešte opticky predľžiť, vyhnite sa visiacim náušniciam oválnych tvarov.
 
 
Trojuholníková tvár
 
Dámy s trojuholníkovou tvárou si môžu vybrať z veľkého množstva náušnicových tvarov, od oválnych cez kruhové až po špirálky. Veľmi dobrou voľbou sú visiace oválne náušnice, ktoré zvýraznia pekné línie trojuholníkovej tváre.
 

Guľatá tvár
 
Ak máte takýto typ tváre, určite doporučujeme náušnice, ktoré ju opticky predĺžia. K takým patria náušnice obdĺžnikových ale i oválnych tvarov. Mali by ste sa však vyhýbať náušniciam v tvare väčšieho alebo menšieho kruhu.
 
Vhodné náušnice nájdete na stránke:
 
Zpět do obchodu